یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰۳

آرشیو خرداد ماه 1401

خريد و فروش اينترنتي تشك و كالاي خواب

زمان تعویض تشک هتلی

۸ بازديد

تشک هتلی یا تشک خوشخواب هتلی، تشکی است که برروی سرویس خواب یا تخت باکس هتلی انداخته می‌شود. تشک‌هایی که در هتل استفاده می‌شود باید به دقت انتخاب و خریداری شوند زیرا که درگیر با سلایق زیاد مهمانان متنوع خود است. همچنین برای  یک هتلدار توقع دارد محصول به  نسبت گرانی مثل تشک برایش با دوام باشد. همچنین قیمت نیز عامل مهمی برای تصمیم گیری برای یک خرید است و خیلی طبیعی است که برندهای زیادی در زمینه تولید و عرضه تشک فعالیت می‌کنند اما همه آن‌ها فقط تشک تولید می‌کنند و ایده‌ای نسبت به هتل و آنچه نیاز واقعی یک هتل است ندارند. بنابراین وظیفه مسئول خرید این است که دنبال محصولی با معیارهای مورد نیاز هتل خود بگردد. همچنین برای افزایش طول عمر تشک هتل خود باید نکاتی را رعایت کرد که در ادامه به آن می‌پردازیم. این نکات و راه حل‌ها به شرح زیر می‌باشند.

1) محل قرارگیری تشک در تخت

مطمئن شوید که جای قرار گرفتن تشک مناسب است. ممکن است همیشه نیازی به خرید یک تختخواب یا تخت باکس همراه با خرید یک تشک جدید نباشد ولی باید مطمئن شوید که تشک به خوبی از تمامی جهات به صورت یکنواخت روی محفظه زیر خود قرار می‌گیرد. این موضوع کمک می‌کند که از سایش غیر یکنواخت تشک پیشگیری شود. به توصیه‌های نوشته شده روی برچسب تشک و شرایط ضمانت آن توجه کنید. جعبه‌های فنر عموما به همراه تشک‌های فنری مورد استفاده قرار می‌گیرند در حالی که مموری فوم‌ها و سایر تشک‌ها نیاز دارند که روی سطحی سفت و یکنواخت قرار بگیرند.

2) استفاده از محافظ تشک

از ابتدای استفاده از تشک هتلی، از محافظ تشک استفاده کنید. استفاده از محافظ تشک یکی از بهترین راه‌های افزایش دوام تشک است. یک محافظ تشک ضدآب با کیفیت بالا، از تشک شما در مقابل نشت مایعات یا حوادث و همچنین جذب گرد و غبار و خاک محافظت کرده و از نفوذ آلودگی به تشک شما پیشگیری می کند. به این ترتیب از تخریب مواد به کار رفته داخل تشک شما جلوگیری کرده و مانع از نفوذ چربی پوست و عرق افراد در حین خواب به تشک گردیده و از ایجاد آلرژی‌های ناشی از گرد و غبار پیشگیری می‌کند. هم چنین یک محافظ مناسب از تشک شما در مقابل ضربه‌ها مراقبت می‌کند.

استفاده از محافظ تشک

3) چرخاندن تشک

چرخاندن منظم تشک برای هر نوع تشکی صرف نظر از جنس و اندازه آن مفید است. برخی از تولیدکنندگان ادعا می‌کنند که نیازی به چرخاندن تشک نیست اما باید دانست که چرخاندن تشک از ایجاد نرمی و فشار یکنواخت بر یک ناحیه خاص از تشک پیشگیری می‌کند. بنابراین بهتر است هر 6 ماه یک بار تشک هتل خود را 180 درجه (از سر به پا) بچرخانید. این عمل به خصوص در دو سال اول استفاده از تشک که شکستگی‌های آن شکل می‌گیرد، بسیار حائز اهمیت است.

4) شستشوی منظم ملحفه‌های هتلی

در هنگام خواب، چربی و عرق بدن مهمانان به ملحفه هتلی و تشک منتقل می‌شوند، غذا خوردن در تختخواب نیز منجر به ریختن خرده‌های مواد غذایی روی تشک می‌گردد. تمامی این موارد می‌توانند به داخل لایه‌های تشک شما نفوذ کرده و منجر به ایجاد باکتری‌های مضر و بوی نامطبوع گردند. روکش و ملحفه‌های تشک باید بر حسب نحوه استفاده شما از تشک هر هفته یا نهایتا هر دو هفته یک بار شسته شوند. حتی با وجود استفاده از محافظ تشک هم، شستشوی ملحفه‌ها و تمیز نگه داشتن روکش و ملحفه تشک امری مهم است. محافظ تشک هم باید طبق توصیه‌های نوشته شده توسط تولید کننده در برچسب محافظ، حتما مورد شستشو قرار گیرند.

 

لبخند بزن و میزبانی کن
رنوس
سریعترین |  تخصصی‌ترین |  منعطف‌ترین
تامین کننده تجهیزات و ملزومات هتل در ایران
021-66908358
0912-9533543

عوامل موثر بر طول عمر تشک

گرچه یک تشک باید بین 7 تا 10 سال دوام بیاورد، برخی از آنها ممکن است برای مدت طولانی دوام نیاورند. برخی از عوامل موثر بر طول عمر تشک هتلی عبارتند از:

  1. نوع تشک: نوع تشک‌هایی که هتل‌ها روی آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند تعیین می‌کند که چقدر دوام خواهند داشت. این انواع شامل لاتکس، تمام فوم، فنر داخلی و هیبرید است. تشک‌های لاتکس از نظر دوام پیشتاز هستند و به دنبال آن تشک‌های پلی فوم یا مموری فوم با چگالی بالا قرار دارند. تشک‌های فوم هیبریدی و کم تراکم در مقایسه با بقیه عمر کوتاه تری دارند. تشک‌های فنری داخلی استاندارد بین 5 تا 6 سال دوام می‌آورند که کوتاه‌ترین طول عمر است.
  2. ساخت اصلی: کیفیت اولیه تشک در زمان خرید نیز بر دوام آن تأثیر زیادی دارد. تختی که هزینه بالایی دارد لزوماً از تخت ارزانتر ماندگارتر نیست. با این حال، به عنوان یک قانون کلی، تشک‌های گران قیمت بادوام تر و با کیفیت تر هستند. به عنوان مثال، یک تشک ارزان قیمت سریعتر از یک تشک گران قیمت فرسوده می‌‌شود.
  3. روتین مراقبت: تشک مانند سایر اقلام موجود در هتل یا خانه به مراقبت مناسب نیاز دارد تا دوام بیشتری داشته باشد. برخی از روال‌های مراقبت شامل تمیز کردن منظم، استفاده از پوشش‌های محافظ و پیروی از دستورالعمل‌های مراقبت از سازنده است. چرخاندن و چرخاندن مکرر تشک نیز ممکن است به افزایش طول عمر آن کمک کند، اگرچه این بستگی به توصیه‌های سازنده دارد.
  4. مواد: مواد مورد استفاده در ساخت تشک نیز تعیین کننده مدت دوام آن است. به عنوان مثال، تشک‌های پلی فوم و لاتکس با چگالی بالا ممکن است بیشتر از پلی فوم با چگالی کم دوام بیاورند.
  5. وزن بدن و الگوهای خواب: افراد مختلف سبک خوابیدن متفاوتی دارند، به عنوان مثال، برخی به پهلو، پشت می‌خوابند، در حالی که برخی دیگر این کار را روی شکم خود انجام می‌دهند. هر فردی که روی تشک می‌خوابد نیازهای حمایتی منحصر به فردی دارد و از قسمت‌های خاصی از تخت استفاده می‌کند. هر چه فرد بیشتر در یک نقطه خاص بخوابد تشک سریعتر فرسوده می‌شود.

 

تشک هتل

 

هتل‌‌‌‌‌ها با تشک های قدیمی خود چه می کنند

هتل‌های مختلف روش‌های خود را برای برخورد با تشک‌های قدیمی دارند که عبارتند از:

  • اهدا: برخی از هتل‌ها تشک‌های تغییر یافته خود را به سایر هتل‌ها یا مسافرخانه‌های سطح پایین اهدا می‌کنند. آنها همچنین ممکن است تخت‌ها را به سازمان‌های خیریه مانند خانه‌های سالمندان و یتیم خانه‌ها بدهند.
  • بازیافت: برخی از هتل‌‍‌ها تشک‌های قدیمی خود را برای استفاده مجدد و استفاده مجدد به مراکز بازیافت می‌برند. این روش سازگار با محیط زیست کمک می‌کند تا تشک‌‍ها به محل دفن زباله نرسند و خروجی زباله را کاهش می‌دهد. برخی از اقلام قدیمی به حصیر، روکش‌های داخلی، روکش فرش، بالش، محصولات چوبی فشرده و مصالح ساختمانی تبدیل می‌شوند. فنرهای جعبه و فلزات تشک ها را می توان برای ساخت ابزار، مصالح ساختمانی و قطعات خودرو استفاده کرد.
  • فروش: ممکن است هتل‌ها تصمیم بگیرند که تشک‌های نه چندان قدیمی خود را به هتل‌های دیگر بفروشند. هتل‌های کوچک یا در حال توسعه که ممکن است توانایی سرمایه گذاری روی تخت‌های جدید را نداشته باشند، می‌توانند از موسسات بزرگتر خرید کنند.
  • ارسال به محل های دفن زباله: اگرچه توصیه نمی‌شود، اما برخی از هتل‌ها تشک‌های قدیمی خود را به محل دفن زباله می‌فرستند. تشک‌هایی که قابل فروش مجدد نیستند یا برای اهدا خوب نیستند، می‌توانند در گودال‌های حفاری شده دفن شوند. این روش به بازیابی برخی از زمین‌های بایر کمک می‌کند.

درباره دمپایی بیمارستانی پارس

۱۱ بازديد

همانطور که گفتیم دمپایی‌های بهداشتی بیمارستانی، دمپایی‌هایی هستند که بیماران و همراهان بیماران، زمانی که بیمار در بیمارستان بستری است، از آن استفاده می‌کنند. دمپایی بیمارستانی از منسوجات بیمارستانی مهم به حساب می‌آید. دمپایی بیمارستانی مخصوص بیماران، مدل پلاستیکی جلو باز و جلو بسته، دارای دوام بسیار بالا و قیمت ارزانی است که تولید و به عرضه می‌رسند. نوع دیگری از دمپایی‌های بهداشتی بیمارستانی، دمپایی مخصوص اتاق عمل است که مخصوص پزشکان و پرستاران اتاق عمل می‌باشد که کیفیت مناسبی دارد و طبق آناتومی پا طراحی و تولید شده است و به صورت گسترده توزیع و ارایه می شود. این دمپایی‌ها از خصوصیات منحصربفرد برخوردار هستند و در بازار به طور عمده تولید و به فروش می‌رسند. در کارخانجات تولید دمپایی بیمارستانی، گروه دیگری از دمپایی‌های بهداشتی. دمپایی یکبار مصرف بیمارستانی است که تولید و عرضه می‌شود.
این نوع دمپایی‌ها قابل دسترس برای همه می‌باشد و مراکز فروش معتبر آن را در اختیار کارکنان بیمارستان‌ها قرار می‌دهند.

دمپایی بیمارستان

انواع دمپایی بیمارستانی

دمپایی‌های بیمارستانی در انواع مختلفی تولید و عرضه می‌شوند. انواع دمپایی بیمارستانی به شرح زیر است:

  • دمپایی پلاستیکی بیمارستانی: از فروش بالایی برخوردار است و از پرفروش ترین محصولات به شمار می‌آید. این دمپایی‌ها با کف نرم و سبک تولید و عرضه می‌شوند. همچنین این نوع دمپایی‌ها دارای رنگ بندی‌های مختلفی هستند.
  • دمپایی یکبار مصرف بیمارستانی: دمپایی یکبار مصرف از فوم و پارچه اسپان باند با کیفیت تولید شده و در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و زیبایی، هتل‌ها، آرایشگاه‌ها یا هر مکانی که نیاز به استفاده از دمپایی یکبار مصرف هست کاربرد دارد. دارای کف عاج دار هستند و همچنین بسیار محکم و مقاوم می باشند.
  • دمپایی پرستاری: مخصوص پرستاران زن و مرد می‌باشد و از جنس چرم است .دمپایی پرستاری را به مدت طولانی می‌توانید استفاده کنید.
  • دمپایی مخصوص اتاق عمل: جنس آن از پلاستیک می‌باشد و پرستاران و پزشکان از این دمپایی استفاده می‌کنند.
منسوجات بیمارستانی پارس
بهترین منسوجات | بهترین قیمت | مشاوره تخصصی
02165012031
09214659488

ویژگی‌های دمپایی بیمارستانی

از مزایا و ویژگی‌های دمپایی بیمارستانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سبک و راحت
  • ضد لغزش
  • دارای رنگ روشن برای تشخیص سریع  آلودگی بر روی آن
  • قابل ضد عفونی و شستن
  • دور ماندن از آلودگی زیاد
  • راحت و مناسب بودن آن برای بیماران
  • قیمت مقرون به صرفه آن‌ها
  • زیره دمپایی یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن به شمار می‌رود. اگر زیره دمپایی به راحتی پاره شود، دمپایی خیلی زود کیفیت خود را از دست داده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
  • دمپایی‌هایی که در قسمت زیره دارای ضخامت مناسبی هستند علاوه بر این که به راحتی پاره نمی‌شوند، می‌توانند در محیط عفونی بیمارستان‌ها از پای بیمار در برابر کثیفی‌ها و عفونت‌های روی زمین به خوبی محافظت نمایند.
  • راهنمای خرید دمپایی بیمارستانی

    در هنگام خرید دمپایی بیمارستانی باید به یکسری نکات توجه نمود. ما در اینجا به برخی از نکاتی که هنگام خرید دمپایی بیمارستانی باید رعایت شوند اشاره کردیم. این نکات به شرح زیر هستند:

    • باید به جنس و مرغوب بودن دمپایی بیمارستانی توجه نمود.
    • باید قابل شستشو و ضد آبژاول باشند.
    • باید قیمت دمپایی مخصوص بیمارستان و مراکز درمانی مقرون به صرفه باشد.
    • بهتر است رنگ دمپایی بیمارستانی مناسب محیط بیمارستان، یعنی رنگ روشن باشد. روشن بودن رنگ  دمپایی بیمارستانی باعث می‌شود تا آلودگی‌ها بهتر مشخص شوند بر روی آن‌ها.

    دمپایی بیمارستانی

    ممنون که در ادامه این مطلب ما را همراهی کردید. منسوجات بیمارستانی پارس ارائه کننده کلیه منسوجات بیمارستانی و مراکز درمانی شماست.